Zoekresultaten  1-10 van de 8.377 resultaten

Door u gekozen filters

Thema: Gezondheidsrisico'sverwijder
 • Nieuw vandaag

  Interview: hoe organiseer je vaccinaties bij de GGD voor heel Nederland?

  Dat we ons overal snel op corona kunnen laten testen is mede te danken aan Tiemen Bloemberg en zijn team bij de GGD GHOR. Zij organiseren bovendien het vaccinatieprogramma in Nederland. “Een megaklus in de schijnwerpers.”

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Ontheffingen antigeentesten

  De volgende leveranciers hebben een ontheffing gekregen om een antigeen-sneltest als zelftest op de Nederlandse markt te mogen brengen: Ontheffing AEnerG BV Lyher COVID-19 antigen test kit (nasal) Ontheffing Roche SD Biosensor SARS-CoV-2 Rapid Antigen Nasal Test Ontheffing BIOSYNEX COVID-19 Ag BSS rapid test Ontheffing Acon Biotech Flowflex SARS-CoV-2 Antigen Rapid Test Ontheffing MP Biomedicals Rapid SARS-CoV-2 Antigen Sante-Group Op de verpakking van deze sneltesten staat een CE-logo zonder getal erachter.   Sneltesten met CE-logo en getal van 4 cijfers Hierboven staat de lijst met testen met een ontheffing. Er zijn ook antigeentesten op de markt mét een CE-markering voor zelfgebruik. Deze testen mogen in heel Europa verkocht worden. Deze testen herkent u aan een CE-logo met daarachter een getal van 4 cijfers. Op dit moment gaat het om de SARS-CoV-2 Antigen Tests For Self-use van Boson Biotech.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Overzicht suppletoire begrotingen 2021 financiële maatregelen coronavirus

  Voor de aanpak van de coronacrisis doen ministeries extra uitgaven die nog niet in de begroting voor het jaar 2021 stonden. De extra uitgaven staan in de onderstaande aanvullende begrotingen. Deze worden ook wel suppletoire begrotingen genoemd.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Nieuw vandaag

  Ontheffing AEnerG BV Lyher COVID-19 antigen test kit (nasal)

  In deze publicatie vindt u het besluit op de aanvraag voor ontheffing ex artikel 8 van de Wet op de medische hulpmiddelen (Wmh) voor AEnerG BV Lyher COVID-19 antigen test kit (nasal).

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Corona zelftest - informatiefolder voor werkgevers en scholen

  Deze folder biedt informatie aan werkgevers en scholen die zelftesten willen inzetten voor hun werknemers en/of leerlingen.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Beantwoording Kamervragen over de voorraad van vaccins in Nederland

  Minister de Jonge (VWS) beantwoordt vragen over de voorraad van vaccins in Nederland.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Beantwoording Kamervragen over het bericht ‘GGD en RIVM wijzen naar elkaar voor niet halen vaccinatiedoel’

  Minister de Jonge (VWS) beantwoordt vragen over het bericht ‘GGD en RIVM wijzen naar elkaar voor niet halen vaccinatiedoel’. De vragen zijn gesteld door het Tweede Kamerlid Hijink (SP).

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Beantwoording Kamervragen over alternatieve zorg tijdens de lockdown

  Minister De Jonge beantwoordt Kamervragen over alternatieve zorg tijdens de lockdown.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Nieuw vandaag

  Beantwoording Kamervragen over bericht 'dat sekswerkers tijdens de lockdown met meer geweld te maken krijgen

  Minister'Koolmees beantwoordt Kamervragen over het bericht 'dat sekswerkers tijdens de lockdown met meer geweld te maken krijgen'. 

  Bekijk document gepubliceerd op

 • 9e incidentele suppletoire begroting 2021 OCW

  Wetsvoorstel tot wijziging van de begrotingsstaat van het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap (OCW) voor het jaar 2021 (9 e  incidentele suppletoire begroting inzake extra middelen zelftesten mbo en ho in verband met COVID-19).

  Bekijk document gepubliceerd op