Zoekresultaten  1-10 van de 226 resultaten

Door u gekozen filters

Thema: Overheidsfinanciënverwijder
 • Overzicht suppletoire begrotingen 2021 financiële maatregelen coronavirus

  Voor de aanpak van de coronacrisis doen ministeries extra uitgaven die nog niet in de begroting voor het jaar 2021 stonden. De extra uitgaven staan in de onderstaande aanvullende begrotingen. Deze worden ook wel suppletoire begrotingen genoemd.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • 9e incidentele suppletoire begroting 2021 OCW

  Wetsvoorstel tot wijziging van de begrotingsstaat van het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap (OCW) voor het jaar 2021 (9 e  incidentele suppletoire begroting inzake extra middelen zelftesten mbo en ho in verband met COVID-19).

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Memorie van toelichting 9e incidentele suppletoire begroting 2021 OCW

  Toelichting op het wetsvoorstel tot wijziging van de begrotingsstaat van het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap (OCW) voor het jaar 2021 (9 e  incidentele suppletoire begroting inzake extra middelen zelftesten mbo en ho in verband met COVID-19).

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Aanbieding 9e incidentele suppletoire begroting 2021 OCW

  Ministers Van Engelshoven en Slob sturen de Tweede Kamer de 9 e  incidentele suppletoire begroting 2021 van het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap (OCW) met aanvullende uitgaven vanwege COVID-19. Het gaat om extra middelen voor zelftesten in het middelbaar beroepsonderwijs en het hoger onderwijs.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Kamerbrief over 9e ISB voor extra middelen zelftesten mbo en ho in verband met COVID-19

  Minister Slob en minister Van Engelshoven informeren de Eerste Kamer over de 9e Incidentele Suppletoire Begroting (ISB) voor het jaar 2021. De ISB gaat over extra middelen voor zelftesten in het middelbaar beroepsonderwijs (mbo) en hoger onderwijs (ho) in verband met COVID-19.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Aanbieding 7e incidentele suppletoire begroting 2021 EZK

  Minister Van ’t Wout stuurt de Tweede Kamer de 7 e incidentele suppletoire begroting van het ministerie van Economische Zaken en Klimaat (EZK) voor 2021. Deze begroting gaat over FieldLab Evenementen en FieldLab Cafés, de uitvoeringskosten voor de regeling Steunmaatregel mobiliteitscluster en de renteontvangsten in het kader van de Voucherkredietfaciliteit.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Memorie van toelichting 7e incidentele suppletoire begroting 2021 EZK

  Toelichting op het wetsvoorstel tot wijziging van de begrotingsstaat van het ministerie van Economische Zaken en Klimaat (EZK) voor het jaar 2021 (7 e incidentele suppletoire begroting inzake FieldLabs , uitvoeringskosten Steunmaatregel mobiliteitscluster en rente Voucherkredietfaciliteit).

  Bekijk document gepubliceerd op

 • 7e incidentele suppletoire begroting 2021 EZK

  Wetsvoorstel tot wijziging van de begrotingsstaat van het ministerie van Economische Zaken en Klimaat (EZK) voor het jaar 2021 (7 e incidentele suppletoire begroting inzake FieldLabs , uitvoeringskosten Steunmaatregel mobiliteitscluster en rente Voucherkredietfaciliteit).

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Reacties op ingediende amendementen bij de Ontwerpbegroting VWS 2019

  Reacties van de minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport, de minister voor Medische Zorg en Sport en de staatssecretaris van Volksgezondheid, Welzijn en Sport op vragen van Kamerleden over diverse onderwerpen.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • 2e incidentele suppletoire begroting 2021 JenV

  Wetsvoorstel tot wijziging van de begrotingsstaat van het ministerie van Justitie en Veiligheid (JenV) voor het jaar 2021 (2 e incidentele suppletoire begroting Regeling bedrijvenschade coronarellen).

  Bekijk document gepubliceerd op