Zoekresultaten  1-10 van de 955 resultaten

Door u gekozen filters

Organisatie: Ministerie van Justitie en Veiligheidverwijder
 • Kamerbrief over intrekking certificaat Briedis Jeugdbeschermers

  Minister Dekker informeert de Tweede Kamer over het besluit van het Keurmerkinstituut (KMI) om het certificaat van Coöperatie Briedis Jeugdbeschermers (Briedis) in te trekken.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Samenvatting in beeld: coronaregels vanaf 19 april 2021

  Samenvatting in beeld van de coronaregels zoals die gelden vanaf 19 april tot en met minstens 25 aprl 2021. In deze beeldsamenvatting staan de coronaregels uitgelegd voor mensen die moeite hebben met informatie in tekst, zoals laaggeletterden en anderstaligen.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Antwoorden Kamervragen over het bericht dat stem ondernemingsraad Intervence niet is meegenomen

  Minister Dekker beantwoordt Kamervragen naar aanleiding van het bericht 'Ondernemingsraad Intervence: stem medewerker niet meegenomen in plan'.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Antwoorden naar aanleiding van lijst van vragen over stand van zaken Intervence

  Minister Dekker beantwoordt een lijst van vragen over de stand van zaken bij Intervence over het overbruggingscontract en over afspraken over bestaande en nieuwe maatregelen bij de jeugdbescherming en de jeugdreclassering.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • 2e incidentele suppletoire begroting 2021 JenV

  Wetsvoorstel tot wijziging van de begrotingsstaat van het ministerie van Justitie en Veiligheid (JenV) voor het jaar 2021 (2 e incidentele suppletoire begroting Regeling bedrijvenschade coronarellen).

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Aanbieding 2e incidentele suppletoire begroting 2021 JenV

  Minister Grapperhaus stuurt de 2 e incidentele suppletoire begroting van het ministerie van Justitie en Veiligheid (JenV) voor 2021. Deze begroting bevat de middelen voor de uitvoering van de regeling waar getroffen ondernemers een beroep op kunnen doen voor de bedrijfsschade door de coronarellen van eind januari 2021.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Memorie van toelichting 2e incidentele suppletoire begroting 2021 JenV

  Toelichting op het wetsvoorstel tot wijziging van de begrotingsstaat van het ministerie van Justitie en Veiligheid (JenV) voor het jaar 2021 (2 e incidentele suppletoire begroting Regeling bedrijvenschade coronarellen).

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Kamerbrief met reactie op bericht over dode en gewonden bij een begeleid-woonvorm Wageningen

  Staatssecretaris Blokhuis en minister Grapperhaus sturen een reactie op een bericht dat er een dode en gewonden zijn gevallen bij een vorm voor begeleid wonen in Wageningen.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Antwoorden Kamervragen over politiegeweld bij een demonstratie op het Malieveld

  Minister Grapperhaus beantwoordt Kamervragen naar aanleiding van het bericht 'Amnesty: disproportioneel politiegeweld bij coronaprotest Malieveld'.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Aanbiedingsbrief bij overzicht toegezgde brieven voor het zomerreces 2019

  Minister Grapperhaus stuurt een overzicht van de openstaande toegezegde brieven naar de Tweede Kamer. Het gaat om brieven die de Kamer naar verwachting nog voor het zomerreces 2019 zal ontvangen.

  Bekijk document gepubliceerd op