Zoekresultaten  1-10 van de 297 resultaten

Door u gekozen filters

Organisatie: Ministerie van Economische Zaken en Klimaatverwijder
 • Kamerbrief over onderzoeksprogramma Fieldlab Evenementen

  Staatssecretaris Keijzer (EZK) en minister van Engelshoven (OCW) informeren de Tweede Kamer over de totstandkoming, doelstelling, werkwijze, de laatste stand van zaken en het verdere vervolg van het onderzoeksprogramma Fieldlab Evenementen.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Aanbieding 7e incidentele suppletoire begroting 2021 EZK

  Minister Van ’t Wout stuurt de Tweede Kamer de 7 e incidentele suppletoire begroting van het ministerie van Economische Zaken en Klimaat (EZK) voor 2021. Deze begroting gaat over FieldLab Evenementen en FieldLab Cafés, de uitvoeringskosten voor de regeling Steunmaatregel mobiliteitscluster en de renteontvangsten in het kader van de Voucherkredietfaciliteit.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Memorie van toelichting 7e incidentele suppletoire begroting 2021 EZK

  Toelichting op het wetsvoorstel tot wijziging van de begrotingsstaat van het ministerie van Economische Zaken en Klimaat (EZK) voor het jaar 2021 (7 e incidentele suppletoire begroting inzake FieldLabs , uitvoeringskosten Steunmaatregel mobiliteitscluster en rente Voucherkredietfaciliteit).

  Bekijk document gepubliceerd op

 • 7e incidentele suppletoire begroting 2021 EZK

  Wetsvoorstel tot wijziging van de begrotingsstaat van het ministerie van Economische Zaken en Klimaat (EZK) voor het jaar 2021 (7 e incidentele suppletoire begroting inzake FieldLabs , uitvoeringskosten Steunmaatregel mobiliteitscluster en rente Voucherkredietfaciliteit).

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Kamerbrief over voornemen lening voor doorstart Apotex

  Staatssecretaris Keijzer en minister Van Ark sturen een brief over het plan om een lening met voorwaarden te verstrekken aan InnoGenerics BV. Dit is een Nederlands initiatief om de geneesmiddelenfabrikant Apotex van het Indiase moederbedrijf Aurobindo over te nemen.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Beantwoording Kamervragen over fraude met tegemoetkoming vaste lasten-subsidie

  Staatssecretaris Keijzer beantwoordt vragen over fraude met tegemoetkoming vaste lasten-subsidie.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Aanbieding 6e incidentele suppletoire begroting 2021 EZK

  Minister Van ’t Wout stuurt de Tweede Kamer de 6 e  incidentele suppletoire begroting van het ministerie van Economische Zaken en Klimaat (EZK) voor 2021. Deze begroting gaat over de voucherkredietfaciliteit voor de reissector en de uitvoeringskosten voor de regeling Tegemoetkoming Ondernemers Getroffen Sectoren (TOGS).

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Kamerbrief pilots testen voor toegang en Fieldlabs

  Ministers De Jonge, Van 't Wout, Van Engelshoven, Van Ark en staatssecretaris Keijzer informeren de Tweede Kamer over de pilots toegangstesten met testbewijzen in april, de FieldLab Evenementen en de FieldLab Cafés.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Memorie van toelichting 6e incidentele suppletoire begroting 2021 EZK

  Toelichting op het wetsvoorstel tot wijziging van de begrotingsstaat van het ministerie van Economische Zaken en Klimaat voor het jaar 2021 (6 e incidentele suppletoire begroting inzake voucherkredietfaciliteit en uitvoeringskosten RVO TOGS).

  Bekijk document gepubliceerd op

 • 6e incidentele suppletoire begroting 2021 EZK

  Wetsvoorstel tot wijziging van de begrotingsstaat van het ministerie van Economische Zaken en Klimaat voor het jaar 2021 (6 e incidentele suppletoire begroting inzake voucherkredietfaciliteit en uitvoeringskosten RVO TOGS).

  Bekijk document gepubliceerd op