Zoekresultaten  1-10 van de 218 resultaten

Door u gekozen filters

Documentsoort: Ministeriële regelingverwijder
 • Wijziging regeling vierde tijdelijk vliegverbod verlenging 1 mei 2021

  de tijdelijke vliegverboden tot 1 mei 2021. Het gaat om vliegverboden voor vliegverkeer uit Zuid-Afrika, Dominicaanse Republiek,Brazilië, Argentinië, Bolivia, Chili, Colombia, Ecuador, Frans-Guyana, Guyana, Panama, Paraguay, Peru, Suriname, Uruguay en Venezuela. Het besluit tot verlenging zit als bijlage bij de Kamerbrief.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Wijzigingsregeling maatregelen COVID-19 (onderwijsinstellingen en buitenschoolse opvang)

  Regeling van de ministers van Volksgezondheid, Welzijn en Sport,  Justitie en Veiligheid en Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties tot wijziging van de Tijdelijke regeling maatregelen COVID-19 in verband met het verlengen van de maatregelen voor onderwijsinstellingen en het volledig openen van de buitenschoolse opvang.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Wijzigingsregeling maatregelen COVID-19 (verlenging maatregelenpakket in Europees Nederland)

  Regeling van de ministers van Volksgezondheid, Welzijn en Sport,  Justitie en Veiligheid en  Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties tot wijziging van de Tijdelijke regeling maatregelen covid-19 in verband met verlenging van het maatregelenpakket in Europees Nederland en enkele andere wijzigingen.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Regeling van minister-president (30 september 2015) over vaststelling aanwijzingen toezichtstaken Rijksinspecties

  Regeling van de minister-president van 30 september 2015 over de vaststelling van aanwijzingen die betrekking hebben op de uitoefening van toezichtstaken door Rijksinspecties. De Regeling is op 8 oktober 2015 in de Staatscourant gepubliceerd.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Regeling tot wijziging van de Tijdelijke regeling maatregelen COVID-19

  Regeling tot wijziging van de Tijdelijke regeling maatregelen COVID-19 in verband met een vervroegde sluiting van publieke plaatsen in verband met een avondklok en een verlaging van de maximale groepsgrootte bij uitvaarten.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Concept - Ministeriele regeling

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Nota van wijziging wetsvoorstel incorporatie Regeling 2019-nCoV

  Nota van wijziging bij het voorstel van wet tot wijziging van de Wet publieke gezondheid voor incorporatie van de Regeling 2019-nCoV.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Wijziging van de Regeling vierde tijdelijk verbod burgerluchtverkeer luchtruim Nederland en BES in verband met het virus dat de ziekte COVID-19 veroorzaakt

  Het besluit verlengt de vliegverboden in verband met COVID-19 tot donderdag 15 april 2021.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Wijziging Regeling verbod luchtverkeer (toevoeging Oostenrijk)

  Regeling van de minister van Infrastructuur en Waterstaat van 23 maart 2020 tot wijziging van de Regeling tijdelijk verbod burgerluchtverkeer luchtruim Nederland in verband met het virus dat de ziekte COVID-19 veroorzaakt. Deze wijziging voegt Oostenrijk toe aan de lijst met landen waarvoor een vliegverbod geldt.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Wijziging Regeling verbod luchtverkeer (aanpassing repatriëring Spanje)

  Regeling van de minister van Infrastructuur en Waterstaat van 22 maart 2020 tot wijziging van de Regeling tijdelijk verbod burgerluchtverkeer luchtruim Nederland in verband met het virus dat de ziekte COVID-19 veroorzaakt. Deze wijziging past de regels aan voor repatriëring van niet-Nederlanders vanuit Spanje.

  Bekijk document gepubliceerd op