Zoekresultaten  1-10 van de 1.599 resultaten

 • Kamerbrief over maaregelen loopbaanoriëntatie en -begeleiding (LOB)

  Minister Slob en minister Van Engelshoven informeren de Tweede Kamer over de voortgang van de maatregelen voor loopbaanoriëntatie  en –begeleiding (LOB) voor jongeren in het voortgezet onderwijs, het middelbaar beroepsonderwijs (mbo) en het hoger onderwijs.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Kamerbrief over heropening voortgezet onderwijs en mbo

  Minister Slob en minister Van Engelshoven informeren de Tweede Kamer over de heropening van het voortgezet onderwijs (vo) en het middelbaar beroepsonderwijs (mbo) in lijn met de adviezen van het Outbreak Management Team (OMT). Het 'Rapport pilot Praktijktesten in het voortgezet onderwijs' sturen zij mee met de Kamerbrief.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Kamerbrief met reactie op 5 puntenplan mbo

  Minister Van Engelshoven reageert op het 5-puntenplan voor het middelbaar beroepsonderwijs (mbo) van het Kamerlid Van Meenen (D66).

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Rapport pilot Praktijktesten in het voortgezet onderwijs

  Het rapport beschrijft een pilot voor het voortgezet onderwijs waarbij leerlingen weer naar school gaan in lijn met de adviezen van het Outbreak Management Team (OMT).

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Antwoord op Kamervragen over het artikel over diploma NCOI

  Minister Van Engelshoven beantwoordt Kamervragen naar aanleiding van het artikel 'Soms blijkt een diploma van leerfabriek NCOI bitter weinig waard'.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Kamerbrief

  Minister Van Engelshoven en minister Slob informeren de Tweede Kamer over de investeringen in het onderwijs via het Nationaal Programma Onderwijs: steunprogramma voor herstel en perspectief. Het is een steunprogramma voor het funderend onderwijs (basisonderwijs en voortgezet onderwijs), het middelbaar beroepsonderwijs (mbo) en het hoger onderwijs in verband met de coronacrisis. Zij sturen het Nationaal Programma Onderwijs mee met de Kamerbrief.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Nationaal Programma Onderwijs steunprogramma voor herstel en perspectief

  Het Nationaal Programma Onderwijs is een steunprogramma in verband met de coronacrisis voor het funderend onderwijs (basisonderwijs en voortgezet onderwijs), het middelbaar beroepsonderwijs (mbo) en het hoger onderwijs.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Aanbiedingsbrief antwoorden verslag schriftelijk overleg zbo-evaluatie SBB

  Minister Van Engelshoven stuurt de antwoorden op de vragen van de commissie Onderwijs, Cultuur en Wetenschap (OCW) uit het schriftelijk overleg over de zbo-evaluatie van de Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB) naar de Tweede Kamer.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Antwoorden verslag schriftelijk overleg Monitoring gevolgen COVID-19 in mbo en ho

  Minister Van Engelshoven beantwoordt de vragen van de vaste commissie voor Onderwijs, Cultuur en Wetenschap (OCW) van de Tweede Kamer uit het Schriftelijk Overleg over haar brief van 24 november 2020. De brief ging over de monitoring van gevolgen COVID-19 in het middelbaar beroepsonderwijs (mbo) en hoger onderwijs.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Antwoorden vragen verslag schriftelijk overleg zbo-evaluatie SBB

  Minister Van Engelshovenbeantwoordt de vragen van de commissie Onderwijs, Cultuur en Wetenschap (OCW) van de Tweede Kamer uit het schriftelijk overleg over de zbo-evaluatie van de Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB).

  Bekijk document gepubliceerd op