Zoekresultaten  1-7 van de 7 resultaten

Door u gekozen filters

Documentsoort: Briefverwijder
Thema: Stoffenverwijder
 • Kamerbrief met verslag informele VTC EU-milieuministers 18 maart 2021

  Staatssecretaris Van Veldhoven en minister Van 't Wout sturen het verslag van de informele videoconferentie met milieuministers van de Europese Unie (EU) naar de Tweede Kamer. De conferentie vond plaats op 18 maart 2021. Onderwerpen van de videoconferentie waren de EU-klimaatadaptatiestrategie, het Europees Semester en de Batterijenverordening.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Beantwoording Kamervragen over EMK terrein in Krimpen aan den IJssel

  Staatssecretaris Van Veldhoven beantwoordt Kamervragen over het EMK-terrein(ExploitatieMaatschappij Krimpen) in Krimpen aan den IJssel en de staat van de damwanden rond het terrein.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Beantwoording vragen over strategie voor duurzame chemische stoffen en BNC-fiche

  Staatssecretaris Van Veldhoven beantwoordt vragen van de vaste commissies voor Economische Zaken en Klimaat/Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit en voor Infrastructuur, Waterstaat en Omgeving van de Eerste Kamer. De commissies hadden vragen gesteld naar aanleiding van de mededeling van de Europese Commissie (EC) over een strategie voor duurzame chemische stoffen en het BNC-fiche over deze mededeling.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Beantwoording SO Externe Veiligheid 24 november 2020

  Staatssecretaris Van Veldhoven beantwoordt vragen van de vaste commissie voor Infrastructuur en Waterstaat (IenW) van de Tweede Kamer uit het Schriftelijk Overleg Externe Veiligheid van 24 november 2020.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Kamerbrief met verslag SO Milieuraad 7 december 2020

  Staatssecretaris Van Veldhoven en minister Wiebes doen verslag van het schriftelijk overleg van 7 december 2020 voor de Milieuraad op 17 december 2020 in Brussel.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Beantwoording Kamervragen over het grotere aantal mensen met kanker in Beverwijk, Heemskerk en Haarlem

  Staatssecretaris Van Veldhoven beantwoordt Kamervragen naar aanleiding van 2 onderzoeken van de GGD Kennemerland naar het grotere aantal mensen met longkanker of borstkanker en buikvlieskanker in Beverwijk, Heemskerk en Haarlem.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Beantwoording Kamervragen over het maatregelenpakket voor de stikstofproblematiek in de woningbouw- en infrastructuursector en voor de PFAS-problematiek

  Minister Schouten beantwoordt mede namens de minister van Infrastructuur en Waterstaat en de minister voor Milieu en Wonen, de antwoorden aan op de vragen bij de brief over het maatregelenpakket voor de stikstofproblematiek in de woningbouw- en infrastructuursector en voor de PFAS-problematiek.

  Bekijk document gepubliceerd op