Zoekresultaten  1-10 van de 28 resultaten

Door u gekozen filters

Thema: Migratie en integratieverwijder
 • Kamerbrief over verbeteren dienstverlening reisdocumenten

  Minister Plasterk (BZK) informeert de Tweede Kamer over een aantal voorgenomen verbeteringen in de dienstverlening rondom het verstrekken van reisdocumenten.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Beantwoording Kamervragen over spanningen binnen de Turkse gemeenschap in Nederland

  Antwoorden van minister Asscher (SZW) op de vragen van het Kamerlid Marcouch (PvdA) over spanningen binnen de Turkse gemeenschap in Nederland.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Beantwoording Kamervragen over Turkse spanningen

  Antwoorden van minister Asscher (SZW) op de vragen van het Kamerlid Marcouch (PvdA) over bedreigingen en geweld tegen de Hizmet gemeenschap in Nederland, op de Kamervragen van de Kamerleden Van Klaveren en Bontes (GrBvK) over doodsbedreigingen aan adres Nederturken door Erdogan-aanhangers, en op de Kamervragen van het Kamerlid Karabulut (SP) over het bericht dat Turkse Nederlanders en journalisten worden bedreigd.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Beantwoording Kamervragen over het bericht dat Turkse Grijze Wolven door de straten van Arnhem marcheren

  Antwoorden van minister Asscher (SZW) op de vragen van het Kamerlid Karabulut (SP) over het bericht dat Turkse Grijze Wolven door de straten van Arnhem marcheren.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Kamerbrief spanningen Turks Nederlandse gemeenschap

  Brief van minister Asscher (SZW) aan de Tweede Kamer over de huidige spanningen in de samenleving gerelateerd aan de ontwikkelingen in Turkije.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Kamerbrief over herziening termen allochtoon en autochtoon

  Brief van minister Asscher (SZW) aan de Tweede Kamer over de motie Karabulut/Marcouch over de herziening van de termen allochtoon en autochtoon.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Uitstelbrief beantwoording Kamervragen lid Ozturk

  Brief van minister Asscher (SZW) aan de Tweede Kamer over uitstel van de beantwoording van Kamervragen over het bericht dat de subsidie-imam angst zaait.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Beantwoording Kamervragen over schokkende uitspraken op Twitter van een persoon die werkzaam is bij een onderwijsinstelling

  Antwoorden van minister Asscher (SZW) op de vragen van de Kamerleden Kuzu en Öztürk (beiden Groep Kuzu/Öztürk) over de schokkende uitspraken op Twitter van een persoon die werkzaam is bij een onderwijsinstelling.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Uitstelbrief beantwoording Kamervragen van de leden Van Weyenberg, Kuzu en Ozturk

  Brief van minister Asscher (SZW) aan de Tweede Kamer over uitstel van de beantwoording van Kamervragen over het moment van openbaarmaking van het rapport ‘Nederlandse Moslimjongeren en de Arabische herfst” en over “de uitzending van Medialogica Motivaction”.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Aanbieding rapport Turkse islam

  Minister Asscher (SZW) biedt de Eerste Kamer het onderzoeksrapport Turkse islam aan.

  Bekijk document gepubliceerd op