Zoekresultaten  1-10 van de 213 resultaten

 • Beantwoording Kamervraag over de registratie van geluidsoverlast

  Minister Van Nieuwenhuizen en staatssecretaris Van Veldhoven beantwoorden Kamervragen over de registratie van meldingen over geluidsoverlast van vliegtuigen en van het spoor.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Besluit op Wob verzoek over evenementenfrequenties

  Verzoek om informatie over uitgegeven evenementenfrequenties in de bandbreedte 87.5 MHz tot 108.0 MHz in de periode januari 2020 tot en met januari 2021. Het verzoek is gedaan op basis van de Wet openbaarheid van bestuur (Wob).

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Nalevingsverslag geluidproductieplafonds spoorwegen 2019

  Het nalevingsverslag van ProRail beschrijft de naleving van de geluidproductieplafonds op het spoor in het kalenderjaar 2019

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Kamerbrief bij nalevingsverslagen geluidproductieplafonds langs rijkswegen en spoorwegen

  Minister Van Nieuwenhuizen en staatssecretaris Van Veldhoven sturen de verslagen over de naleving van de geluidproductieplafonds langs wegen en spoorwegen in het jaar 2019 naar de Tweede Kamer. Daaarnaast sturen zij een correctie op enkele berekeningen uit het nalevingsverslag geluidproductieplafonds 2018 (corrigendum) naar de Kamer. Zij gaan daarbij in op de nalevingsverslagen.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Nalevingsverslag geluidproductieplafonds rijkswegen 2019

  Het verslag van Rijkswaterstaat geeft informatie over de naleving van de geluidproductieplafonds in het kalenderjaar 2019.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Nalevingsverslag Hoekse Lijn 2019

  Het nalevingsverslag bevat cijfers over de naleving van de geluidproductieplafonds voor de Hoekse Lijn in het kalenderjaar 2019.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Nota van bevindingen over de nalevingsverslagen geluidproductieplafonds rijkswegen en spoorwegen in 2019

  De nota bevat de bevindingen over de verslagen over de naleving van de geluidproductieplafonds langs wegen en spoorwegen in het jaar 2019.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Bijlage: Corrigendum bij het Nalevingsverslag gpp’s 2018 van ProRail d.d. 27-9-2019

  De bijlage bevat een correctie op enkele berekeningen uit het nalevingsverslag geluidproductieplafonds 2018 (corrigendum). Het gaat om de onderliggende berekeningen voor de baanvakken Alkmaar – Haarlem en Almelo – Mariënberg en ter hoogte van het keerspoor bij station Hoorn Kersenboogerd.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Beantwoording Kamervragen over nieuwe rekenregels voor geluid bij woningbouw

  Staatssecretaris Van Veldhoven beantwoordt Kamervragen naar aanleiding van het bericht 'Herrieregel is desastreus voor de bouw – Gemeenten en bouwers vrezen nieuwe rekenmethode'.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Kamerbrief met reactie op inbreng so Begroting 2021 Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat

  Minister Van Nieuwenhuizen en staatssecretaris Van Veldhoven reageren op de inbreng van de Tweede Kamer voor het schriftelijk overleg voor de begroting van het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat (IenW) voor 2021.

  Bekijk document gepubliceerd op