Zoekresultaten  1-10 van de 33 resultaten

Door u gekozen filters

Thema: Inrichting van de overheidverwijder
 • Aanbiedingsbrief bij rapport ADR over verificatie overzicht signalen problematiek kinderopvangtoeslag

  Staatssecretaris Van 't Wout biedt het rapport aan van de Auditdienst Rijk (ADR) over de verificatie (controle op juistheid) van het opgestelde overzicht van signalen over de problematiek rondom de eigen bijdragen en terugvorderingen van de kinderopvangtoeslag. 

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Onderzoek informatie over signalen kinderopvangtoeslag SZW

  Rapport van de Auditdienst Rijk (ADR) over de verificatie (controle op juistheid) van het opgestelde overzicht van signalen over de problematiek rondom de eigen bijdragen en terugvorderingen van de kinderopvangtoeslag. 

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Kamerbrief gemeentenieuws SZW 2020-6

  Staatssecretaris Van 't Wout stuurt de Tweede Kamer de nieuwsbrief Gemeentenieuws van SZW 2020-6. De Eerste Kamer heeft eenzelfde brief gekregen.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Kamerbrief over Een (t)huis, een toekomst, De aanpak van dak- en thuisloosheid

  Staatssecretaris Blokhuis, minister Ollongren en staatssecretaris Van Ark informeren de Tweede Kamer over het plan van aanpak 'Een (t)huis, een toekomst'. Dit  is een breed plan van aanpak dat zich richt op preventie, vernieuwing van de opvang en wonen met begeleiding.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Aanbiedingsbrief bij afschrift besluit over verlengingsaanvraag gebiedsaanwijzing Wbmgp gemeente Vlaardingen

  Minister Knops biedt een afschrift aan van het besluit op de aanvraag van de gemeente Vlaardingen tot verlenging van maatregelen die worden genomen in aangewezen gebieden op grond van de Wet bijzondere maatregelen grootstedelijke problematiek (Wbmgp). Een afschrift van het besluit is gestuurd naar de Tweede en Eerste Kamer en de Provincie Zuid-Holland.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Afschrift besluit over verlengingsaanvraag gebiedsaanwijzing Wbmgp gemeente Vlaardingen

  Afschrift aan van het besluit van de minister van BZK op de aanvraag van de gemeente Vlaardingen tot verlenging van maatregelen die worden genomen in aangewezen gebieden op grond van de Wet bijzondere maatregelen grootstedelijke problematiek (Wbmgp). Deze wet geeft gemeenten mogelijkheden om woonproblematiek aan te pakken. En helpt om het voor ondernemingen aantrekkelijker te maken om in een stad te investeren en er een onderneming te vestigen.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Beantwoording vragen over bericht dat Airbnb moet worden gezien als informatieplatform

  Minister Van Veldhoven stuurt de antwoorden op Kamervragen over het bericht dat AirBnB moet worden gezien als informatieplatform.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Beantwoording Kamervragen en reactie op berichtgeving over Airbnb

  Minister Van Veldhoven stuurt een reactie op de berichten 'Amsterdam, Barcelona, Berlijn en Parijs eisen steun EU in strijd tegen Airbnb’ en beantwoordt verschillende Kamervragen over Airbnb.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Beantwoording Kamervragen over artikel 'Hoe Airbnb toch weer aan het langste eind trekt'

  Minister Van Veldhoven stuurt antwoorden op Kamervragen over het artikel 'Hoe Airbnb toch weer aan het langste eind trekt'.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Beantwoording Kamervragen over huisvestingsverordening Amsterdam

  Minister Van Veldhoven beantwoordt vragen over de wettelijke grondslag voor de Huisvestingsverordening 2020 van de gemeente Amsterdam.

  Bekijk document gepubliceerd op