Zoekresultaten  1-10 van de 11 resultaten

Door u gekozen filters

Organisatie: Ministerie van Infrastructuur en Waterstaatverwijder
 • Uitstelbrief Kamervragen over het PBL

  Staatssecretaris Van Veldhoven (IenW) stelt de beantwoording van de vragen van de Kamerleden Lodders, Ziengs en YesilgözZegerius (allen VVD) uit. De Kamerleden hadden vragen gesteld over het bericht 'Planbureau rommelt'.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Aanbiedingsbrief bij overzicht publicaties ILT van september 2016

  Minister Schultz van Haegen IenM) stuurt het overzicht van publicaties van de Inspectie Leefomgeving en Transport (ILT) van september 2016 naar de Tweede Kamer.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Overzicht publicaties ILT 2016

  Overzicht van publicaties van de Inspectie Leefomgeving en Transport (ILT) van september 2016

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Subsidieregeling Urban Futures Studio

  Ontwerpregeling voor verstrekking van subsidie aan de Universiteit Utrecht voor Urban Futures Studio (Subsidieregeling Urban Futures Studio).

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Ontwerpbesluit activiteiten leefomgeving beantwoording Tweede Kamer

  Minister Schultz van Haegen (IenM) beantwoordt schriftelijke vragen van de Tweede Kamer over het ontwerp-Besluit activiteiten leefomgeving.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Kamerbrief over voorhang Subsidieregeling Urban Futures Studio

  Minister Schultz van Haegen (IenM) informeert de Tweede Kamer over het ontwerp van de Subsidieregeling Urban Futures Studio. Deze bevat  bepalingen voor het verstrekken van subsidie aan de Universiteit Utrecht ten behoeve van de Urban Futures Studio voor de jaren 2016 tot en met 2021. Zij stuurt het ontwerp mee met de brief.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Aanbiedingsbrief bij antwoorden ontwerpbesluiten leefomgeving

  Minister Schultz van Haegen (IenM) stuurt de antwoorden op feitelijke vragen over enkele ontwerpbesluiten op het gebied van leefomgeving naar de Tweede Kamer. Het gaat om de ontwerpen van het Besluit activiteiten leefomgeving (Bal), het Besluit bouwwerken leefomgeving (Bbl) en het Besluit kwaliteit leefomgeving (Bkl).

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Ontwerpbesluit kwaliteit leefomgeving beantwoording Tweede Kamer

  Minister Schultz van Haegen (IenM) beantwoordt schriftelijke vragen van de Tweede Kamer over het ontwerp-Besluit kwaliteit leefomgeving.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Ontwerpbesluit bouwwerken leefomgeving beantwoording Tweede Kamer

  Minister Schultz van Haegen (IenM) beantwoordt schriftelijke vragen van de Tweede Kamer over het ontwerp-Besluit bouwwerken leefomgeving.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Aanbiedingsbrief bij Staat van de Veiligheid 2014

  Minister Schultz van Haegen (IenM) en staatssecretaris Mansveld (IenM) sturen de Staat van de Veiligheid 2014 in leefomgeving en transport naar de Tweede Kamer. De publicaties geeft een beeld van de veiligheid op het gebied van woonomgeving, productieomgeving en transport.

  Bekijk document gepubliceerd op