Zoekresultaten  1-5 van de 5 resultaten

Door u gekozen filters

Documentsoort: Ministeriële regelingverwijder
 • Regeling wijziging Tijdelijke regeling maatregelen COVID-19 vanwege verschillende maatregelen onderwijs en buitenschoolse opvang

  Regeling van de ministers van VWS, JenV en BZK om de Tijdelijke regeling maatregelen COVID-19 te wijzigen vanwege fysiek onderwijs in heropende onderwijsinstellingen en verlenging van de verzwaarde maatregelen voor het hoger onderwijs en de buitenschoolse opvang. 

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Lijst van geregistreerde certificaten EHBO kinderopvang

  De volgende certificaten zijn aangewezen als passende kwalificatie voor het verlenen van eerste hulp aan kinderen:

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Subsidieregeling Urban Futures Studio

  Ontwerpregeling voor verstrekking van subsidie aan de Universiteit Utrecht voor Urban Futures Studio (Subsidieregeling Urban Futures Studio).

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Register EHBO-certificaten gastouderopvang (publicatie Staatscourant 27 maart 2015)

  De onderstaande certificaten van de daarbij genoemde instellingen zijn opgenomen in Register EHBO-certificaten gastouderopvang:  a. Eerste Hulp aan kinderen van het Oranje Kruis; b. Spoedeisende Hulpverlening bij Slachtoffers (SEHSO) van NedCert; c. Acute Zorg bij kinderen van NIKTA; d. Acute Zorgverlener Module Kind en Omgeving van NIKTA; e. Eerstehulpverlener van NIKTA; f. Spoedeisende Hulpverlening bij Kinderen (SEHBK) van NedCert; g. Basis Eerstehulpverlener-LPEV met de aantekening Eerste hulp aan Kinderen van Stichting LPEV; h. Eerste Hulp aan Baby’s en Kinderen van het Nederlandse Rode Kruis, en  i. Eerste Hulp bij werken met kinderen van het Nederlands Instituut voor Bedrijfshulpverlening.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Concept Regeling kwaliteit kinderopvang en peuterspeelzalen

  Concept Regeling van de Minister van Sociale Zaken en Werkgelegenheid van tot uitvoering van de Wet kinderopvang en kwaliteitseisen peuterspeelzalen (Regeling kwaliteit kinderopvang en peuterspeelzalen)

  Bekijk document gepubliceerd op