Zoekresultaten  1-7 van de 7 resultaten

Door u gekozen filters

Thema: Cultuurverwijder
 • Speech minister Blok bij Frans-Nederlands Forum

  Toespraak van minister Blok  (BZ) op het Frans-Nederlands Forum, dinsdag 4 december 2018 in Parijs. Deze tekst is alleen beschikbaar in het Frans.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Aanbiedingsbrief jaarverslag 2017 Homogene Groep Internationale Samenwerking

  Minister Blok van Buitenlandse Zaken biedt de Kamer het jaarverslag over 2017 aan van de Homogene Groep Internationale Samenwerking (HGIS).

  Bekijk document gepubliceerd op

 • HGIS-Jaarverslag 2017

  De Homogene Groep Internationale Samenwerking (HGIS) is een budgettaire constructie binnen de Rijksbegroting. Internationale samenwerking is de combinatie van alle activiteiten van de Rijksoverheid die betrekking hebben op het buitenland. Het betreft samenwerking met de EU-lidstaten, multilaterale instellingen, overige ontwikkelde landen en ontwikkelingslanden.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Aanbiedingsbrief met verslag OJCS-Raad 26 november 2012

  Aanbiedingsbrief van minister Bussemaker (OCW) aan de Tweede Kamer met het verslag van de Raad voor Onderwijs, Jeugd, Cultuur en Sport van 26 november 2012. In het verslag komen de onderwerpen onderwijs, cultuur en audiovisueel aan de orde.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Beantwoording Kamervragen over EU-besluit ‘Culturele Hoofdsteden van Europa 2020-2033’

  Antwoorden van staatssecretaris Zijlstra (OCW) op vragen en opmerkingen van de vaste commissie voor Onderwijs, Cultuur en Wetenschap over het fiche over het EU-besluit Culturele hoofdsteden van Europa - 2020 tot 2033.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Aanbiedingsbrief met verslag OJCS-Raad 10 en 11 mei 2012

  Aanbiedingsbrief van minister Van Bijsterveldt-Vliegenthart (OCW) aan de Tweede Kamer met het verslag van de Onderwijs-, Jeugd-, Cultuur-, en Sportraad (OJCS-raad) van 10 en 11 mei 2012 voor de onderwerpen onderwijs, cultuur en audiovisueel.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Kamerbrief informele EU-bijeenkomst ministers cultuur en audiovisuele zaken 9 september 2011 Wroclaw Polen

  Brief van minister Van Bijsterveldt-Vliegenthart (OCW) aan de Tweede Kamer met de geannoteerde agenda van de informele EU-bijeenkomst voor ministers van cultuur en audiovisuele zaken op 9 september 2011 in Wroclaw in Polen.

  Bekijk document gepubliceerd op