Zoekresultaten  1-10 van de 962 resultaten

 • Kamerbrief met reactie op motie Jasper van Dijk en Van Toorenburg over Ranov vergunninghouders

  Staatssecretaris Broekers-Knol reageert op de motie van de Kamerleden Jasper van Dijk (SP) en Van Toorenburg (CDA). De motie verzoekt om voor Ranov-vergunninghouders in de Handleiding voor de toepassing van de Rijkswet op het Nederlanderschap een vrijstelling op te nemen van de documenteneis voor reguliere vreemdelingen.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Besluit inzake Wob-verzoek Kmar-project Athens Airport

  Besluit inzake een Wob-verzoek over het Kmar-project op het internationale vliegveld van Athene. Het verzoek is gedaan op basis van de Wet openbaarheid van bestuur.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Concept-Besluit identificatiemiddelen voor natuurlijke personen Wdo

  Het ontwerpbesluit houdende vaststelling van regels inzake de aanwijzing en erkenning van publieke en private identificatiemiddelen (Besluit identificatiemiddelen voor natuurlijke personen Wdo).

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Aanbiedingsbrief bij ontwerpbesluit identificatiemiddelen voor burgers Wdo

  Staatssecretaris Knops stuurt de Tweede Kamer het ontwerpbesluit houdende vaststelling van regels inzake de aanwijzing en erkenning van publieke en private identificatiemiddelen (Besluit identificatiemiddelen voor natuurlijke personen Wdo) 

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Aanbiedingsbrief bij nota naar aanleiding van het verslag wetsvoorstel biometrie

  Staatssecretaris Broekers-Knol stuurt de nota naar aanleiding van het verslag over het wetsvoorstel voor wijziging van de Vreemdelingenwet 2000 naar de Eerste Kamer. Het wetsvoorstel gaat over de tijdelijke verlenging van de bevoegdheid om biometrische gegevens van vreemdelingen af te nemen en te verwerken.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Nota naar aanleiding van het verslag Wijziging van de Vreemdelingenwet 2000

  Staatssecretaris Broekers-Knol reageert op het verslag van de vaste commissie voor Immigratie enAsiel / JBZ-Raad van de Eerste Kamer over het wetsvoorstel voor wijziging van de Vreemdelingenwet 2000. Het wetsvoorstel gaat over de tijdelijke verlenging van de bevoegdheid om biometrische gegevens van vreemdelingen af te nemen en te verwerken.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Antwoorden Kamervragen over de bureaucratie bij Ranov-vergunninghouders bij het verkrijgen van het Nederlanderschap.

  Staatssecretaris Broekers-Knol beantwoordt Kamervragen over de bureaucratie die Ranov-vergunninghouders (Generaal Pardon) tegenwerkt bij het verkrijgen van het Nederlanderschap.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Aanbiedingsbrief bij nota verslag Staten van Sint Maarten wijziging Paspoortwet

  Staatssecretaris Knops biedt de nota naar aanleiding van het verslag van de Staten van Sint Maarten bij de wijziging van de Paspoortwet, in verband met de uitvoering van de EU-verordening over identiteitskaarten aan.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Nota naar aanleiding van het verslag van de Staten van Sint Maarten

  Nota naar aanleiding van het verslag van de Staten van Sint Maarten bij de wijziging van de Paspoortwet in verband met de uitvoering van de EU-verordening over identiteitskaarten.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Antwoorden Kamervragen over het onbereikbaar maken van Nederlanderschap

  Staatssecretaris Broekers-Knol beantwoordt Kamervragen naar aanleiding van het bericht 'Kabinet maakt Nederlanderschap onbereikbaar voor tienduizenden vluchtelingen' van Vluchtingenwerk Nederland.

  Bekijk document gepubliceerd op