Zoekresultaten  1-10 van de 2.457 resultaten

 • Beantwoording feitelijke vragen incidentele suppletoire begroting Winair

  Minister Van Nieuwenhuizen beantwoordt een lijst van vragen over de wijziging van de begrotingsstaat van het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat (IenW) voor het jaar 2021. Het gaat om de incidentele suppletoire begroting voor steun aan luchtvaartmaatschappij Winair.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Beantwoording Kamervragen over informatieve waarde begroting EZK 2021

  Minister Van ’t Wout beantwoordt vragen over de informatieve waarde van de begroting van het ministerie van Economische Zaken en Klimaat (EZK) 2021.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Memorie van toelichting 6e incidentele suppletoire begroting OCW 2021

  Toelichting op de wijziging van de begrotingsstaat van het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap (OCW) voor het jaar 2021 (6 e incidentele suppletoire begroting met extra middelen voor het Nationaal Programma Onderwijs in verband met COVID-19).

  Bekijk document gepubliceerd op

 • 6e incidentele suppletoire begroting OCW 2021

  Wetsvoorstel tot wijziging van de begrotingsstaat van het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap (OCW) voor het jaar 2021 (6 e incidentele suppletoire begroting met extra middelen voor het Nationaal Programma Onderwijs in verband met COVID-19).

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Aanbieding 6e incidentele suppletoire begroting OCW 2021

  Ministers Van Engelshoven en Slob sturen de 6 e incidentele suppletoire begroting 2021 van het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap (OCW). De begroting bevat aanvullende uitgaven door COVID-19. Het gaat om extra middelen voor het Nationaal Programma Onderwijs.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Aanbieding 5e incidentele suppletoire begroting OCW 2021

  Ministers Van Engelshoven en Slob sturen de 5 e incidentele suppletoire begroting 2021 van het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap (OCW). De begroting bevat aanvullende uitgaven door COVID-19. Het gaat om extra middelen voor eindexamens in het voortgezet onderwijs en pilots voor sneltesten in het basisonderwijs.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • 5e incidentele suppletoire begroting OCW 2021

  Wetsvoorstel tot wijziging van de begrotingsstaat van het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap (OCW) voor het jaar 2021 (5 e incidentele suppletoire begroting met extra middelen voor eindexamens in het voortgezet onderwijs en pilots voor sneltesten in het basisonderwijs in verband met COVID-19).

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Kamerbrief over 4e, 5e en 6e ISB 2021

  Minister Slob en minister Van Engelshoven informeren de Eerste Kamer over de 4e, 5e en 6e Incidentele Suppletoire Begroting (ISB) voor het jaar 2021. De 4e ISB gaat over extra steun voor de culturele en creatieve sector makers, de 5e ISB gaat over de eindexamens vo en pilots voor sneltesten in het basisonderwijs. Tot slot gaat de 6e ISB over het Nationaal Programma Onderwijs.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Memorie van toelichting 5e incidentele suppletoire begroting OCW 2021

  Toelichting op de wijziging van de begrotingsstaat van het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap (OCW) voor het jaar 2021 (5 e incidentele suppletoire begroting met extra middelen voor eindexamens in het voortgezet onderwijs en pilots voor sneltesten in het basisonderwijs in verband met COVID-19).

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Overzicht suppletoire begrotingen 2021 financiële maatregelen coronavirus

  Voor de aanpak van de coronacrisis doen ministeries extra uitgaven die nog niet in de begroting voor het jaar 2021 stonden. De extra uitgaven staan in de onderstaande aanvullende begrotingen. Deze worden ook wel suppletoire begrotingen genoemd.

  Bekijk document gepubliceerd op