Zoekresultaten  1-10 van de 2.123 resultaten

 • Kamerbrief over beschikbaarheidsvergoeding OV

  Minister Van Nieuwenhuizen informeert de Eerste Kamer over het doortrekken van debeschikbaarheidsvergoeding OV (BVOV) 2021 voor het openbaar vervoer in verband met de coronacrisis. Een afschrift van de brief aan de Tweede Kamer met een toelichting stuurt zij mee met de Kamerbrief.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Afschrift Kamerbrief 5 feb 2021 Beschikbaarheidsvergoeding OV

  Afschrift van de brief van staatssecretaris Van Veldhoven aan de Tweede Kamer van 5 februari 2021 over de nadere besluitvorming over de beschikbaarheidsvergoeding OV (BVOV) 2021 voor het openbaar vervoer in verband met de coronacrisis.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Beantwoording Kamervragen over het bericht over elk uur een trein Amsterdam – Berlijn

  Staatssecretaris Van Veldhoven beantwoordt Kamervragen naar aanleiding van het bericht 'Duitsland: elk uur een trein Amsterdam –Berlijn (en één uur sneller)'.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Uitstelbrief Kamervragen over het bericht over sluiten kaartjesloket op stations Alkmaar, Hilversum en Hoorn

  Staatssecretaris Van Veldhoven stelt de beantwoording uit van de Kamervragen over het bericht 'NS wil kaartjesloket op stations Alkmaar, Hilversum en Hoorn sluiten. De provincie Noord-Holland probeert daar een stokje voor te steken'.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Beantwoording feitelijke vragen bij Actualisatie vervoerconcessie NS en addendum beheerplan ProRail

  Staatssecretaris Van Veldhoven beantwoordt feitelijke vragen over de actualisatie van de vervoerconcessie van NS en het addendum op het beheerplan van ProRail 2020-2021.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Beantwoording Kamervragen over het op omvallen staan van de snelle trein Eurostar

  Staatssecretaris Van Veldhoven beantwoordt Kamervragen over de kritieke toestand waarin de Eurostar zich bevindt door het teruggelopen aantal passagiers vanwege de COVID-19-crisis.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Kamerbrief over stand van zaken introductie van de ICNG

  Staatssecretaris Van Veldhoven informeert de Tweede Kamer over de stand van zaken bij de instroom van de Intercity Nieuwe Generatie (ICNG) op het traject Amsterdam-Breda in het dienstregelingsjaar 2021.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Beantwoording Kamervraag over de registratie van geluidsoverlast

  Minister Van Nieuwenhuizen en staatssecretaris Van Veldhoven beantwoorden Kamervragen over de registratie van meldingen over geluidsoverlast van vliegtuigen en van het spoor.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Kamerbrief over invloed winterweer op het vervoer per spoor

  Staatssecretaris Van Veldhoven informeert de Tweede Kamer over de gevolgen van het winterweer op het spoorvervoer. Zij bespreekt daarbij de situatie op het hoofdrailnet, in het regionale treinverkeer en bij het spoorgoederenvervoer.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Beantwoording Kamervragen over hinder HSL ondanks windschermen

  Staatssecrertaris Van Veldhoven beantwoordt Kamervragen naar aanleiding van  het bericht 'Knullig: Waarom storm toch voor hinder zorgt op HSL ondanks de windschermen'.

  Bekijk document gepubliceerd op