Zoekresultaten  1-10 van de 1.826 resultaten

 • Regeling tot wijziging van de Regeling vierde tijdelijk verbod burgerluchtverkeer luchtruim Nederland en BES tot 1 april 2021

  De regeling verlengt de vliegverboden voor vliegverkeer uit het Verenigd Koninkrijk, Zuid-Afrika, Dominicaanse Republiek, Brazilië, Argentinië, Bolivia, Kaapverdië, Chili, Colombia, Ecuador, Frans-Guyana, Guyana, Panama, Paraguay, Peru, Suriname, Uruguay en Venezuela tot 1 april 2021.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Kamerbrief over verlenging regeling tijdelijk verbod burgerluchtverkeer luchtruim Nederland en BES in verband met het virus dat de ziekte COVID-19 veroorzaakt

  Minister Van Nieuwenhuizen informeert de Tweede Kamer over de verlenging van de huidige vliegverboden voor vliegverkeer tot 1 april 2021 in verband met COVID-19. Het gaat om vliegverkeer uit het Verenigd Koninkrijk, Zuid-Afrika, Dominicaanse Republiek, Brazilië, Argentinië, Bolivia, Kaapverdië, Chili, Colombia, Ecuador, Frans-Guyana, Guyana, Panama, Paraguay, Peru, Suriname, Uruguay en Venezuela. De regeling voor de vliegverboden zit als bijlage bij de Kamerbrief.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Beantwoording feitelijke vragen incidentele suppletoire begroting Winair

  Minister Van Nieuwenhuizen beantwoordt een lijst van vragen over de wijziging van de begrotingsstaat van het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat (IenW) voor het jaar 2021. Het gaat om de incidentele suppletoire begroting voor steun aan luchtvaartmaatschappij Winair.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Kamerbrief over werkzaamheden project-CORSICA COVID-19 en luchtvaart

  Minister Van Nieuwenhuizen informeert de Tweede Kamer over de brief van het Nederlands Lucht- en Ruimtevaartlaboratorium (NLR) en het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) over de werkzaamheden van het project-CORSICA. Het gaat om onderzoek naar de besmettingsrisico’s van Covid-19 in vliegtuigen.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Regeling verlenging vliegverbod BES COVID-19 tot en met 4 maart 2021

   De regeling verlengt de vliegverboden voor vliegverkeer uit het Verenigd Koninkrijk, Zuid-Afrika, Dominicaanse Republiek, Brazilië, Argentinië, Bolivia, Kaapverdië, Chili, Colombia, Ecuador, Frans-Guyana, Guyana, Panama, Paraguay, Peru, Suriname, Uruguay en Venezuela tot 4 maart 2021.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Kamerbrief over verlenging Tijdelijke Regeling 4e vliegverbod NL BES 4 maart 2021

  Minister Van Nieuwenhuizen informeert de Tweede Kamer over verlenging van de vliegverboden  in verband met het coronavirus tot en met 4 maart 2021. Het gaat om vliegverkeer uit het Verenigd Koninkrijk, Zuid-Afrika, Dominicaanse Republiek, Brazilië, Argentinië, Bolivia, Kaapverdië, Chili, Colombia, Ecuador, Frans-Guyana, Guyana, Panama, Paraguay, Peru, Suriname, Uruguay en Venezuela. De regeling voor de verlenging zit als bijlage bij de Kamerbrief.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Advies reductie nachtvluchten Schiphol

  Het rapport bevat een advies van de Nederlandse slotcoördinator (ACNL) voor het realiseren van een reductie van het aantal nachtbewegingen op Schiphol.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Handhavingsrapportage Rotterdam The Hague Airport 2020

  Het rapport bespreekt het toezicht van de Inspectie Leefomgeving en Transport (ILT) op de naleving door Rotterdam The Hague Airport (RTHA) van de geluidsnormen en regels voor het gebruik van de luchthaven. Het rapport gaat over de periode 1 november 2019 – 31 oktober 2020.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Kamerbrief over advies reductie nachtvluchten Schiphol

  Minister Van Nieuwenhuizen stuurt het rapport 'Advies reductie nachtvluchten Schiphol van de Nederlandse slotcoördinator (ACNL) naar de Tweede Kamer. Daarbij gaat zij in op de uitkomsten van het rapport en het vervolgtraject.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Kamerbrief bij Handhavingsrapportages Lelystad Airport, Rotterdam The Hague Airport en Maastricht Aachen Airport

  Minister Van Nieuwenhuizen stuurt de Handhavingsrapportages 2020 van Rotterdam The Hague Airport (RTHA) en Maastricht Aachen Airport (MAA) naar de Tweede Kamer. Zij gaat daarbij kort in op de kern van de bevindingen voor beide luchthavens. Daarnaast geeft zij een overzicht van de bevindingen voor Lelystad Airport (LA).

  Bekijk document gepubliceerd op